Hoofdmenu

“Ondernemen doe je samen!”

STARTERSEVENT LIMBURG HEERLEN
VOOR AANKOMENDE EN PAS GESTARTE ONDERNEMERS

Het Startersevent Limburg neemt inmiddels een vaste plek in binnen het programma van het StartersCentrum. Inmiddels zijn wij toe aan een 7e editie. Deze vindt plaats op donderdag 23 mei a.s. van 19.00-22.00 uur in Heerlen in samenwerking met de gemeente: een gratis Limburgs evenement voor iedereen die overweegt als zelfstandig ondernemer/zzp’er te starten of onlangs is gestart. Plaats van handeling is het basisstation van het StartersCentrum, bedrijventerrein ©-mill aan de Jan Campertstraat 5 in Heerlen.
Het Startersevent voorziet in een duidelijke behoefte: persoonlijk, kleinschalig, in de regio en op één plek starters informeren. Het event biedt de mogelijkheid om te netwerken met andere starters en ondernemers te ontmoeten in een ondernemende & dynamische omgeving.

Starterscentrum. In het eerste kwartaal van 2019 nam het aantal startende ondernemers met maar liefst 11% toe ten opzichte van de eerste 3 maanden in 2018 (bron KvK). Dat kwam met name door de startende zzp’ers, ook in Limburg. Het StartersCentrum Limburg zet zich al 36 jaar in om startende ondernemers/zzp’ers met raad en daad bij te staan. Een goede voorbereiding is de basis voor gezond en succesvol ondernemerschap.

Aanmelding

Deelname aan seminars van het Starterevent Limburg is gratis dankzij een bijdrage van alle subsidiërende gemeenten van het StartersCentrum. Aanmelding kan via de website www.starterscentrum.nl/startersdag-limburg/. Daar is ook meer informatie te vinden over dit evenement.

 Foto StartersCentrum Limburg« (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »