Hoofdmenu

VOLOP SPANNING OP DEZE LAATSTECOMPETITIEZONDAG!!!!

Sporting Heerlen. Dit was niet verrassend. Gevolg van deze nederlaag en de andere uitslagen is wel dat UOW ´02 het ontlopen van de nacompetitie voor een degradatieplek niet meer in eigen hand heeft.

UOW ´02 1 speelt a.s. zondag op Park ter Waerden haar laatste thuiswedstrijd tegen RVU 1. Het winnen van deze wedstijd is een absolute must en daarna blijft niets anders over dan hopen op andere gunstige uitslagen in de 3e klasse A. De wedstrijdbal voor deze wedstrijd is geschonken door FAGRO CONSULTANCY en de Jeugdspeelster van de Week is PAIGE BEELEN, speelster van UOW ’02 JO10-1. Het is eigenlijk overbodig te melden dat de mannen van 1 de steun van de UOW ’02 supporters zondag heel goed kunnen gebruiken. Kom dus zondag massaal  een kijkje nemen.

Om 11.30 uur kijken we naar de bovenste helft van de ranglijst. UOW ’02 2 speelt dan haar laatste competitiewedstrijd tegen BSV Limburgia 2. Deze ploegen nemen de bovenste  twee plekken op de ranglijst in. UOW ’02 heeft 2 punten voorsprong  op BSV Limburgia en bij winst of een gelijkspel mag de vlag in top en is het kampioenschap een feit.  Bij een nederlaag is  echter BSV Limburgia 2 kampioen. Spannender kan je het bijna niet maken. Het moge duidelijk zijn dat ook UOW ‘02 2 zondag de support van eenieder heel goed  kan gebruiken.

A.s. zondag  26 mei 2019 Park ter Waerden:  The place to be!!!!!

Tekst UOW’02 en Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno