Hoofdmenu

Lezing over kruiden in de Luciushof

De Katholieke Bond van Ouderen Heerlen-Stad organiseert donderdag 06 juni 2019 om 14.00 uur in de Luciushof een lezing over KRUIDEN.

Voor leden is de toegang gratis (ledenpasje s.v.p. meenemen). Niet-leden zijn natuurlijk ook van harte welkom en betalen een kleine bijdrage van € 3,- De lezing duurt ongeveer anderhalf uur. Ook is er een kleine pauze ingelast.  Iedere bezoeker mag dan gebruik maken van een gratis kop koffie of thee.

Op 6 juni 2019 om 14 uur geeft mevrouw Thea Huisman (Herboriste)  in de Luciushof een lezing over de werking van  kruidenthee, waarbij zij zoekt naar oplossingen bij kwaaltjes.

Maar er zijn ook wel meer lekkere soorten thee.Voor mensen die niet van thee houden maakt zij Tinctuur, dat kan met wat water ingenomen worden. Ze verteld verder over de werking van balsems en crèmes; deze producten maakt ze om mensen te ondersteunen bij ongemakken. Tevens maakt ze een korte rondleiding in de kruidentuin op de binnenplaats, die zij zelf heeft mogen aanleggen. Thea Huisman gaat deze middag niet te diep op ziekten in, daar is de tijd te kort voor.

Verder kan iedere bezoeker na afloop producten kopen.

Foto Katholieke Bond van Ouderen Heerlen-Stad