Hoofdmenu

Rkvv voerendaal volgende week in de nacompetitie!

Nadat vorige week tijdens de receptie voor ons 90 jarig jubileum al duidelijk was geworden dat we de tweede plaats niet meer konden verspelen, moesten we nog 1x aantreden thuis tegen RKTSV.

Het was vrij benauwd maar we domineerden de volledige wedstrijd. Dit resulteerde ook in de nodige kansen maar het vizier stond niet op scherp. Cas had de meeste pech want zijn inzet raakte de paal, maar ook diverse inzetten van Michel, Bas, Alain en Paul troffen geen doel. Na rust gingen we verder op zoek naar een opening en die vonden we uiteindelijk. Paul gaf voor, Cas legde goed breed en Michel kon binnen tikken. 1-0. Hierna kregen we wederom diverse kansen, maar weer waren we niet scherp genoeg.

Aan de overzijde kwam RKTSV 1x voor het doel en dat zetten ze gelijk om in een doelpunt: tegen de verhouding in 1-1. We wilden toch graag winnen want waren veruit de betere ploeg en kregen snel loon na werken. Bas trapte de aftrap van Paul naar voren en Michel liet hem een keer stuiteren alvorens hem met links in de lange hoek te volleren. Zo werd de stand dus direct weer in ons voordele gecorrigeerd. Kjell kreeg nog een aardige kans en ook een schot van Cas werd gekeerd maar we wisten wel te winnen.

Freek mocht (waarschijnlijk) voor de laatste keer opdraven onder de lat na een jarenlange staat van dienst en mocht met de aanvoerdersband afscheid nemen, alvorens na een uur onder luid applaus gewisseld te worden voor Sander. Een mooie afsluiting van de reguliere competitie met plek twee als resultaat en nu op naar de kwartfinale volgende week in de nacompetitie!

ArchiefFoto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno