SSS’18 – VV Caesar / O’Wayos 4-1 (na verlenging)

Doelpuntermaker: Stefan

Een geflatteerde nederlaag in Overloon tijdens de eerste nacompetitie ronde. Al in de warming up moest Glenn helaas geblesseerd afhaken. SSS’18 had in de eerste helft een licht overwicht en creëerde iets meer kansen. Maar Pim was uitstekend in vorm vandaag. Helaas viel Jori geblesseerd uit met een knieblessure.

Na rust dicteerde Caesar het spel en kwam het verdient op een 0-1 voorsprong door een benutte strafschop (Stefan).Volledig uit het niets kreeg Stefan vervolgens een directe rode kaart na een luchtduel. Beide spelers raakten elkaar met het hoofd, maar de assistent scheidsrechter had als enige in Overloon een elleboog gezien.

Met een man minder op het veld in de volle zon zou het een zware opgave worden om de voorsprong te verdedigen. Zoals te verwachten viel scoorde SSS’18 de gelijkmaker. Maar Caesar toonde als team een enorme wilskracht en speelde met veel strijd. Ondanks het inbrengen van een extra aanvaller wist ook Caesar niet meer te scoren.

Helaas was de accu in de verlenging (geheel begrijpelijk) op en wist SSS de wedstrijd alsnog te beslissen.

Wat een ontzettend knappe prestatie vandaag. En wat is het uiteindelijk weer een mooi seizoen geweest voor Caesar 1. Vierde geëindigd op de ranglijst en winnaar van de derde periode.

Op naar het volgende seizoen met deze geweldige groep! Klasse mannen!