Hoofdmenu

Promotiewedstrijd Sportclub’25 1

 

maandag staat de wedstrijd Sportclub’25 1 – RKSV De Ster 1 op het programma. Deze wedstrijd stond als halve finale van de nacompetitie gepland, echter door het wegvallen van JVC Cuijk komt er een extra plaats in de eerste klasse vrij. Concreet betekent dit dat er geen finale op zondag 16 juni gespeeld hoeft te worden, en dat de winnaar van komende maandag zich plaatst voor de 1ste klasse.

Sportclub’25 1 krijgt dus komende maandag de unieke gelegenheid om te promoveren naar de 1ste klasse. Maandag om 14.30 uur op sportcomplex Bocholtzerheide zal er vanaf minuut een gas gegeven worden om geschiedenis te schrijven. Het beloofde al een speciale wedstrijd te worden, welke momenteel nog specialer wordt. Laten we komende maandag Bocholtz en Sportclub’25 op de voetbalkaart zetten.

Foto Sportclub’25