Hoofdmenu

KAMPIOEN GROENE STER OOK WINNAAR DISTRICTSBEKER

https://www.oypo.nl/A62057BCDE0CD4C5

Drie weken na het behalen van het kampioenschap in de hoofdklasse B heeft Groene Ster ook de districtsbeker van Zuid II in de wacht gesleept.

Op het knusse sportpark De Biescamp van de jubilerende voetbalvereniging Nooit Gedacht wisten de groen-witten eersteklasser SV TOP van zich af te schudden en de ‘dubbel’ te grijpen: 2-0. Na een 0-0 ruststand werd het veldoverwicht van de sterdragers in de tweede helft uitgedrukt in de score door een rake kopbal van Cem Unal en een fraaie vrije trap van Dylan Zwartjes.

Groene Ster zet de kers op de taart van een uitermate succesvol seizoen 2018-2019 waarin louter successen werden gevierd met achtereenvolgens het Kampioenschap van Heerlen, het bereiken van de laatste 32 van de TOTO KNVB beker, de titel in de hoofdklasse B en als sluitstuk de winnaar van de districtsbeker.

Foto:©Parkstad Actueel, meer foto’s klik hier.