Hoofdmenu

Internationale Chorbiennale Aachen start woensdag 12 juni 

 

 

Van 12 tot 22 juni kunnen de liefhebbers van koormuziek uit te kijken naar een uitdagende, onderhoudend en gevarieerd programma met 32 ​​evenementen tijdens de zesde editie van de Chorbiennale Aachen .

Een van de pijlers onder het tweejaarlijkse koorfestival zijn high-class koorconcerten van toonaangevende Europese ensembles. Een hoogtepunt wordt ongetwijfeld de ‘Sea Symphony’, onder regie van dirigent Christopher Ward de General Musikdirektor (GMD) van de Aachener Symfoniker. Van de partij ook 90 koren en 1800 zangers en zangeressen uit de Euregio Maas-Rijn. Tijdens de lange koornacht komen alle koren in Aken centrum voor een bijzondere samenzang. Met elkaar maar ook met de toeschouwers, Voor het volledige programma – veel optredens vinden op bijzonder locaties plaats zie: www.chorbiennale.de

Foto Matthias Wendt geleverd door Torena Publiciteit« (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »