Hoofdmenu

Landgraafse voetbalverenigingen bundelen krachten

 

 

Wie de jeugd heeft de toekomst. In de vergrijzende Parkstad hebben echter steeds meer verenigingen moeite om in alle leeftijdscatagorien een volledig team op de been te brengen. Zo ook in Landgraaf. Daarom worden de krachten gebundeld. Met ingang van het seizoen 2019-2020 zullen RKSV Sylvia, SV Abdissenbosch en SVN starten met een gecombineerde jeugdafdeling. Met deze opzet wordt gestreefd naar het aanbieden van een compleet voetbal-aanbod voor de Landgraafse jeugd in de vorm van recreatief en prestatief voetbal.In deze vorm van samenwerking is het de bedoeling dat alle huidige sportaccommodaties evenredig gebruikt zullen blijven worden. De verenigingen hopen op een vruchtbare en langdurige samenwerking!

 

 (Volgend nieuwsbericht) »