Hoofdmenu

Schaesberg vr1 naar finale nacompetitie.

De vrouwen van Schaesberg hebben de finale van de nacompetitie bereikt. Door een zeer overtuigende 4-0 overwinning op ST Heeswijk/Avesteyn is de finale bereikt.

 

Schaesberg verwachtte een zware wedstrijd. Meestal leveren wedstrijden tegen Brabantse ploegen een slijtage slag op.Maar niets van dit alles. Schaesberg was vanaf het begin heer en meester.  Gaf niets weg en creerde voorin veel kansen. Kwam men bij de eerste kansen vaak nog net iets tekort of was de bal net niet zuiver.
Lois brak de ban met een prachtig afstandsschot 1-0. En niet veel later was het al 2-0. Kim Peters ging allen op het doel af en scoorde.  En nog altijd geen gevaar voor het Schaesbergse doel gezien. Voor rust viel zelfs nog de 3-0  Melanie verraste de keepster in de korte hoek. En tussendoor werden nog enkele kansen niet benut.

In de rust vooral veel verbazing over het gemak waarmee alles ging. En dat tussen het Pinkpop programma door.

De tweede helft was al snel gespeeld. Heeswijk kon niet en Schaesberg hoefde niet.  Het spel werd er dan ook niet beter op.  Schaesberg miste nu de preciezie voor het doel. Uiteindelijk maakte Melanie er nog 4-0 van.

Zondag wacht de finale. Tegen Bergeijk.
De finale zal op neutraal terrein gespeeld worden. Waar is nog niet bekend.
Maar het wordt ongetwijfeld een prachtige wedstrijd.

Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

voor meer foto’s klik op deze link.

 « (Vorig nieuwsbericht)