Hoofdmenu

Grootste G- toernooi van Limburg vindt zaterdag in Hoensbroek plaats  

 

 

 

Zaterdag 15 juni vindt op sportpark De Dem in Hoensbroek, de thuishaven van voetbalvereniging EHC/Heuts, de negende editie van het Internationale G toernooi voor voetballers met een beperking plaats. Bij het grootste G-toernooi van Limburg staat de ‘G’ staat al vanaf de start voor ‘Genieten’. Voor de 400 voetballers, begeleiders en fans is het toernooi in Hoensbroek namelijk altijd weer het highlight van het jaar. Winnen willen ze natuurlijk allemaal, maar sportiviteit en kameraadschap staan voorop. Door de sportieve gedrevenheid van de spelers, de belangeloze inzet van talloze vrijwilligers en de gulle bijdrage van diverse sponsoren belooft het ook zaterdag weer een onvergetelijke happening te worden.  Start is om 10.00 uur.

Als kers op de taart start in de namiddag start ook nog een echt familie toernooi, namelijk het vader-zoon, moeder-dochter toernooi. Een mini toernooi waarin de ouders en hun kinderen nu eindelijk kunnen laten zien wie de betere voetballer is. Aansluitend aan beide toernooien vindt er vanaf 19.30 de kampioensreceptie plaats van het eerste elftal van EHC/Heuts dat kampioen is geworden in de 1ste klasse D en na een seizoen weer terug is in de Hoofdklasse B.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno