Hoofdmenu

Extra promotiekans voor SVN/BtB Consultancy

Afgelopen zondag moest SVN haar meerdere erkennen in FC Geleen Zuid. Laatstgenoemde ploeg promoveerde hierdoor naar de tweede klasse. Een domper voor SVN, maar misschien is de teleurstelling van de misgelopen promotie maar van korte duur. Met het terugtrekken van het eerste zondagteam van JVC Cuijk is namelijk een extra promotieplaats beschikbaar gekomen in de tweede klasse en SVN mag met RKSV Volkel uit gaan maken wie hiervoor in aanmerking komt.
RKSV Volkel, dat op de tweede plek in de ranglijst eindigde in de 3e klasse D, is evenals SVN een verliezend finalist in de nacompetitie 2e/3e klasse. RKSV Volkel bereikte de finale van de nacompetitie door achtereenvolgens te winnen van derdeklasser H.B.S.V. (2-0) en tweedeklasser Sportclub Irene (3-1 nv). In de finale heeft Volkel vervolgens met 2-0 verloren van tweedeklasser EVVC uit Vinkel. Op papier lijken de teams eenzelfde route afgelegd te hebben naar deze herkansing en dus mag gerekend worden op een spannende ontknoping van dit lange voetbalseizoen.
Aanstaande zondag begint de wedstrijd op sportpark Laarderveld in Weert om 14:30 uur. Hopelijk kunnen de mannen van trainer Dennis Voorts zich nog één keer opladen om de strijd met RKSV Volkel aan te gaan. Bij winst is promotie naar de 2e klasse een feit. Mocht het niet lukken om RKSV Volkel te verslaan dan mag het team nog steeds terugkijken op een prachtig én succesvol seizoen. Het bestuur en de supporters van SVN hebben kunnen genieten van leuke wedstrijden, mooie doelpunten, een periodetitel én de tweede plek op de ranglijst. Dus hoe dan ook: Het was een succesvol en mooi seizoen voor SVN/BtB Consultancy. Heel veel succes en zet hem op tegen RKSV Volkel!
Tekst en foto SVN/BtB Consultancy