Hoofdmenu

Het afscheid van Roger Knarren en Ercan Erbas als bestuurslid van FC Hoensbroek.

Op een gezellige vrijwilligersavond bij Amicitia is er uiteraard ook stilgestaan bij het afscheid van Roger Knarren en Ercan Erbas als bestuurslid van FC Hoensbroek.

Roger moest helaas zijn taken neerleggen, omdat  zijn nieuwe werk niet te combineren is met het uitvoeren van zijn taken binnen het bestuur. Ofschoon Roger slechts 1,5 jaar deel uitmaakte van het bestuur heeft hij toch door zijn enorme inzet een blijvende indruk achtergelaten en hopen wij
dat hij ooit nog eens zal terugkeren.

Ook Ercan heeft aan het einde van dit seizoen besloten om er na meer dan 21 jaar als actief bestuurslid er een punt achter te zetten. Ercan is een man met vele talenten, waar de meeste mensen Ercan kennen als jarenlang leider van het 1e elftal deed hij daarnaast nog veel meer zaken.

Hij vervulde gedurende al die jaren een heel belangrijke rol in de technische commissie, maar daarnaast was hij ook verenigingsscheidsrechter, organiseerde ieder jaar de Wintercup en de wandeltocht, maar bovenal is en blijft hij een geweldig persoon.

Ercan we zullen je missen binnen de vereniging,  maar we zullen je vast nog regelmatig zien in de kantine.

ArchiefFoto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno