Bijzondere seizoen afsluiting Fanfare St. Barbara G.A.                           “ Het Verras Concert”

 

 

Fanfare St. Barbara G.A. gaat haar muzikaal jaar afsluiten met een knaller!

Op zondag 30 juni om 15.00 uur organiseren we voor de 15e keer het traditioneel “Somers-zomerconcert” in de gezellige ambiance van partycentra “Het Streeperkruis”.

 

Dit bijzondere concert is ooit begonnen vanwege het feit dat onze dirigent Math Somers diverse verenigingen dirigeerde en tijdens dit concert verzorgden al die verenigingen de muzikale noot. Na diverse jaren kreeg het Somersconcert een nieuwe formule en werd er met bepaalde thema’s gewerkt en brachten we muziek ten gehore die in dit thema paste. Daarna volgden er edities waarbij samenwerking werd gezocht met andere groepen zoals een zangkoor, een sambaband, een panfluitist, een coverband en regionale troubadours als Sjef Diederen en Jack Vinders.

Nu is het weer tijd om dit bijzonder concert een nieuw cachet te geven. Echter willen we wat dat precies inhoudt nog even geheim houden, want het thema is: “ Het Verras Concert ” nOok nu nodigt onze dirigent Math Somers u uit om samen met onze fanfare een muzikale reis te maken. Echter deze keer gaat er iets unieks gebeuren in Landgraaf. De titel zegt het al, we gaan verrassen! Hoe en wat kunnen we u nog niet verklappen, maar we kunnen wel al garanderen dat u dit concert niet snel gaat vergeten. We nodigen u dan ook van harte uit!

De zaal van het Streeperkruis gaat open om 14.30 uur en de entree is vrij.

De zaal is ons gratis ter beschikking gesteld door de beheerders Peter en Marlie Wetzels. Langs deze weg willen we hen dan ook van harte bedanken.

Geef een reactie