Hoofdmenu

Eroica Limburg 2019

Eroica Limburg 2019 in het teken van de regenboogtrui
Retro wielerevent Eroica Limburg brengt ode aan grote kampioenen

In het weekend van 28 en 29 juni 2019 vindt de vierde editie van Eroica Limburg plaats in wereldwielerstad Valkenburg. Zuid-Limburg en de grensstreek zullen het decor vormen voor
dit unieke retro evenement op tweewielen. De deelnemers kunnen dit jaar kiezen uit vier routes die ook door onze mooie gemeente komen. Naast het wielrennen is er ook weer veel aandacht voor muziek, eten en drinken.

11 wereldkampioenen te gast
Eroica Limburg kan ieder jaar rekenen op de aanwezigheid van grote vedetten uit de wielersport. Dit jaar rijden naast de Eroica Limburg ambassadeurs Joop Zoetemelk, Jan Janssen en Leo van Vliet maar liefst 11 Nederlandse wereldkampioenen (o.a. Adrie van der Poel, Keetie van Oosten, Gerrit Solleveld, Leontien van Moorsel) mee tijdens de Eroica Limburg toertocht die op zaterdag 29 juni wordt verreden.

Deelnemen
Aanmelden voor Eroica Limburg kan nog steeds online via deze link: https://www.eroicalimburg.nl/Nu+inschrijven

Foto Eroica Limburg