Hoofdmenu

Gewichtheffen bij k.s.v. Helios

 

Zondag aanstaande (30 juni) zal er bij k.s.v. Helios de jaarlijkse clubkampioenschappen plaatsvinden. Omdat onze gewichtheffers heel erg van elkaar verschillen op gebieden zoals leeftijd en ervaring, wordt de groep in 3 delen verdeeld. Onze jongste leden zullen beoordeeld worden op techniek, de gewichtheffers die er nog niet zo lang bij zijn op robipoints (dit is de puntentelling die ook internationaal gebruikt wordt) en de ervaren gewichtheffers worden beoordeeld op vooruitgang ten opzichte van vorige jaren.
Het belooft een spannende wedstrijd te worden! Bij deze bent u ook van harte uitgenodigd om alle gewichtheffers aan te komen moedigen!
Aanvang wedstrijd: 13:00
locatie: Helios lokaal / Strolenberg krachtsporthal (Sportlaan 1, Simpelveld)

Foto K.s.v Helios