Hoofdmenu

D’r Durpswinkel

Om vanuit D’r Durpswinkel een beter beeld te krijgen van behoeftes bij jongvolwassenen doen wij een behoefteonderzoek onder burgers van gemeente Simpelveld tussen de 18 en 50 jaar. Het doel van dit onderzoek is om inzicht te krijgen in de wensen en behoeftes van burgers in de gemeente, om zo in de toekomst activiteiten en projecten te organiseren die zo goed als mogelijk aansluiten bij eerder genoemde doelgroep. Het onderzoek zal ongeveer 5 minuten van uw tijd in beslag nemen. Er zal betrouwbaar met uw gegevens worden omgegaan en de resultaten worden geheel anoniem verwerkt. Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben over het onderzoek, neem dan contact met ons op via info@durpswinkel.nl

Hierbij de link naar het onderzoek: https://www.onderzoekdoen.nl/enq/?f=n0c17xvl9v(Volgend nieuwsbericht) »