Hoofdmenu

Mike Theunissen publiekstrekker bij Rabo Ronde Heerlen

De Rabo Ronde van Heerlen kan haar gedroomde publiekstrekker nu al op het affiche zetten. Organisator Chris Tiekstra is erin geslaagd om Mike Teunissen te strikken. Het contractueel vastleggen van de wielrenner is een heuse stunt. De 26-jarige Teunissen uit Ysselsteyn is de enige Limburger ooit die de gele trui heeft gedragen. Theunissen won in de Tour de France verrassend de eerste etappe door o.a. wereldtopper Peter Sagan in de eindsprint te verslaan. Het populaire en altijd drukbezochte criterium in Heerlen met start en finish op de Geerstraat, voor het Parkstad Limburg Theater, vindt altijd op de eerste vrijdag na de Tour plaats. Dit jaar is dat vrijdag 2 augustus.

Foto®Parkstad Actueel/Tom de Cock

 « (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »