Hoofdmenu

Schrijf je graag?

Nu geniet je nog lekker van de vakantie, zomer, vrije tijd. Droom jij wel eens stiekem van een boek met je eigen naam op de omslag? Zet jij af en toe je verzinsels op papier, maar wil je er meer mee? In de Schrijfwerkplaats in HuB. Bibliotheek Kerkrade krijg je de kans om te schrijven, oefeningen te doen en met elkaar over het schrijfproces te praten. Want wat is er leuker dan samen met andere schrijvers over handige schrijftechnieken, de ongewenste writersblock en de hilarische schrijfgewoonten te praten?

(Tekst)schrijver Sandra Israel is de begeleider van de Schrijfwerkplaats en biedt ‘Eerste Hulp’ bij al jullie schrijfvragen (EHBS). Daarnaast zal ze aan de hand van korte schrijfoefeningen, tips en heel veel schrijfinspiratie jullie op weg helpen bij de zinnen en hoofdstukken van je verhaal, blog of je boek.

Data: vrijdag 6 september, 18 oktober, 22 november, 13 december, 10 januari, 14 februari, 13 maart, 17 april, 22 mei en 12 juni van 10.00 – 12.00 uur in HuB. Bibliotheek Kerkrade; Martin Buberplein 15.

Kosten 5 euro per bijeenkomst, 2,50 per keer voor leden van de bibliotheek.

Graag tot ziens en schrijfs in de Schrijfwerkplaats!
Reserveer je plekje via: info@bibliotheekkerkrade.nl of: 045-763 05 20.

Foto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno

 (Volgend nieuwsbericht) »