Hoofdmenu

‘Beleefnachten’ in Kerkrade

In de week van 07 t/m 15 september zal de Eco Capsule neerstrijken in Kerkrade. De mobiele Eco Capsule maakt het mogelijk te overnachten op een bijzondere locatie. In Kerkrade kunnen gasten overnachten in de binnentuin van Abdij Rolduc, GaiaZOO, de Botanische Tuin, het Museumplein Limburg en op het landgoed van boer Lanckohr. 

 

Beleef Kerkrade wil door de eco capsule mensen attenderen op alternatieve overnachtingsmogelijkheden op bijzondere locaties binnen de gemeente. “Wij hebben als doelstelling om steeds meer dagtoeristen te verleiden tot een meerdaags verblijf in Kerkrade. “Beleefnachten” in Kerkrade laat zien dat recreëren op een bijzondere locatie en op een ludieke manier in Kerkrade mogelijk is”, aldus wethouder Tim Weijers (Evenementen & Marketing).

De Eco Capsule. De Eco Capsule is onderdeel van Sleeping Experience B.V. Het mobiele karakter van de hotelkamers zorgt ervoor dat ze op meerdere plekken geplaatst kunnen worden en zo zorgen voor een unieke beleving. Het zelfvoorzienende karakter van de hotelkamers zorgt ervoor dat deze beleving ook nog eens duurzaam en klimaatneutraal is en daarmee een steentje bijdraagt aan een mooiere en schonere wereld. De gehele provincie (Limburg) zal fungeren als een groot hotel waarbij de gasten zelf de plek van hun kamer kunnen kiezen. Iedere overnachting zal zorgen voor een onvergetelijke ervaring op een unieke plek.

Winactie. Alle locaties die betrokken zijn bij de plaatsing van de Eco Capsule in Kerkrade geven één overnachting weg in de Eco Capsule. Wil jij kans maken op een overnachting? Houd de sociale media van Beleef Kerkrade in de gaten. Naast een overnachting in de Eco Capsule krijgt de winnaar een goodie bag waarmee hij/zij onder andere een bezoek kan brengen aan de verschillende deelnemende locaties.

 

Foto Beleef kerkrade« (Vorig nieuwsbericht)