Door de grote hitte kon de scootmobieltocht van 23 juli niet doorgaan. Gelukkig was het een week later wel mogelijk om samen gezellig er op uit te trekken. Het werd een rit door het mooie grensgebied.

Vanuit Bocholtz richting Vetschau. We volgden vanaf Richterich de Amstelbach richting Pannesheide. Vervolgens door het Paardenlandschap naar de pauzeplaats de Groene Vallei. We hebben hier gezellig kunnen keuvelen en genieten van koffie en vlaai.

Ook tijdens de rit naar huis was genoeg te zien. Via de Ham, de Krichelberg, langs het voormalige Miljoenenlijntje kwamen we op onze laatste pauzeplek; hier trakteerde de heer Schaaks ons op lekkere zelfgebakken wafels. De Bocholtzer deelnemers gingen over de ijzeren brug en door ´t  Langveld  huiswaarts. De Zumpelvelder deelnemers via de Beitel en de Molsberg. Niet alleen de scootmobielers maar ook de begeleiders hebben genoten van de tocht langs velden, boerderijen en beken maar vooral ook van elkaars gezelschap.

Let op!.De eerstvolgende tocht wordt niet gehouden op dinsdag 27 augustus maar een week later op dinsdag 3 september. Start om 13.30 uur bij Op de Boor in Bocholtz. Lengte tocht 20 km. Om 17.00 uur zijn we weer terug.Ook dan zullen wij weer voor een prachtige tocht door de natuur zorgen. We rijden dan door het Land van Kalk met de pauzeplaats bij de Weltervijver .

Graag van te voren aanmelden bij Walter Littink 045-5443990 of bij mij Henk Ghijsen 045-5440575.

Wij hopen ook nog wat nieuwe deelnemers te mogen ontmoeten.

Foto’s Gemeente Simpelveld

Geef een reactie