Hoofdmenu

Breuker Vastelaovesleedjes Konkour 2019

Wae sjrieft d’r nuuje sjlager va Gebrook?

 

Op maandagavond 11 november opent Sjtadsvastelaovesvereiniging CCH traditiegetrouw het vastelaovesseizoen met het Breuker Vastelaovesleedjes Konkoer in narrentempel Kasteel Hoensbroek. Het deelnemersveld is de afgelopen jaren steeds gevarieerder en rijker geworden met vele vertrouwde gezichten en enkele nieuwkomers. In 2018 kende het konkoer maar liefst 16 deelnemers.

Ook nu wordt op vele plekken in en om Hoensbroek gebrainstormd, geschreven, gecomponeerd, gearrangeerd en zelfs al opgenomen. Wie weet ben jij de opvolger van D’r Dustin en mag je je sjlagerwinnaar va Gebrook noemen?! Klim in de pen, pak een instrument en smeer je stem! Je hebt nog tot 1 oktober om jouw vastlaovessjlager in te leveren. Wil je meer weten? Kijk dan op www.cch-gebrook.nl Kun je een handje hulp gebruiken bij bijvoorbeeld schrijven of redigeren van je tekst in Breuker dialect? Neem dan contact op met secretariaat@cch-gebrook.nl

Foto CCH-Gebroek