Hoofdmenu

Frank van Eijs opnieuw aan de basis van lucratieve voetbaltransfer

 

 

Nick Kuipers voormalige aanvoerder en publiekslieveling van MVV vervolgt zijn voetballoopbaan in in Indonesië. De Maastrichtenaar heeft een contract voor anderhalf seizoen getekend voor Persib Bandung, een club uit West-Java die uitkomt op het hoogste niveau. De transfer kwam tot stand door bemiddeling van de Limburgse spelersmakelaar Frank van Eijs waarvan recent een groot hoofdverhaal in Parkstad Actueel te lezen was. Voetbalglobetrotter Frank van Eijs bezorgde de afgelopen jaren verschillende bekende Limburgse voetballers en trainers zoals Willy Boessen een lucratief in zijn werkveld in Zuid-Azie.

FOX Sports had de primeur van de transfer van Kuipers. Niet toevallig want MVV assistent-trainer Erik Meijer is werkzaam als TV-analist bij de Tv-zender.

Foto geleverd door Torena Publiciteit(Volgend nieuwsbericht) »