Vrijdag 30 augustus
• Locatie: Basisschool de Meridiaan in Simpelveld

Op het “Wij gaan-terug-naar-school feest” maken kinderen van basisschool de Meridiaan en hun ouders kennis met verschillende sporten en verenigingen uit Simpelveld.

Op 30 augustus vieren de kinderen van basisschool de Meridiaan weer het “Wij gaan-terug-naar-school feest”. Het is de mogelijkheid voor kinderen en ouders om eens kennis te maken met een nieuwe sport, sportclub of vereniging. Maar waar ook het samen zijn en plezier voorop staan. Want je kunt er ook allerlei leuke spellen en sporten doen en uitproberen.

Nieuwe Ben Bizzie Beweeguurtjes
Ook beweegcoach Ken is weer van de partij. Hij begint vanaf 3 september weer met de Ben Bizzie Beweeguurtjes. Samen met Ben Bizzie zorgt hij na schooltijd voor sport, spel en plezier. Iedere donderdag kunnen de kinderen meedoen. Vanaf dit jaar kun je in blokken van drie weken meedoen. Eerst zijn de kinderen van groep 3 t/m 5 aan de beurt. En daarna groep 6 t/m 8. Zo wordt er steeds afgewisseld.
Meer weten over Ben Bizzie? Kijk op www.samenbas.nl

Ben Bizzie Beweeguurtje
Ben Bizzie nodigt jou uit! Zit je in groep 3 t/m 8? Vind jij het leuk na schooltijd gezellig te sporten en bewegen? Doe dan mee met Ben Bizzie en maak kennis met verschillende sporten én sportverenigingen!
DINSDAG | 15.30-16.30u | BIJ DE SPORTHAL IN BOCHOLTZ
DONDERDAG | 15.30-16.30u | BIJ DE SPORTHAL VAN DE BASISSCHOOL IN SIMPELVELD

Geef een reactie