Limburgs topzanger Erwin in 2020 ook present op 5e Lente Festijn Organisatie uiteraard weer door Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek

 

Zoals bekend werd op zaterdag 22 juni jl. de organisatie door Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek betreffende het 4e  senioren Lente Festijn in het gemeenschapshuis een geweldig succes. Dit was o.m. te danken aan de perfecte organisatie en natuurlijk het geweldig muzikale top programma dat geboden werd. Om dit te verwezenlijken was het gelukt om Limburgs bekendste zangeres Beppie Kraft, de nu al wereldwijd bekend zijnde tenor Martin Hurkens uit Schinveld en geweldige schlagerzangeres Claudia Ansel naar dit Lente Festijn te halen, inclusief de ouderen dansgroep IVANICE. Het werd dan ook een geweldige happening waar 175 senioren met volle teugen van genoten.

Uiteraard kwam direct de vraagstelling of er in 2020 weer een dergelijk  festijn gehouden zou worden. Dit is zeker het geval. Want op zaterdag 20 juni zal, eveneens in het gemeenschapshuis, de 5e editie gehouden worden, een editie die als 1e lustrum tevens met een jubileumtintje omgeven zal worden.

Inmiddels zijn door Callie Steijaert (PR-afdeling Stichting Wijkraad Heksenberg/Pronsebroek) de eerste artiesten reeds vastgelegd. Op veler verzoek zal in 2020, overigens al voor de derde maal in successie, de stemmingsvolle charmant overkomende zangeres Claudia Ansel weer haar opwachting maken. Haar optreden zal andermaal voor een “bombestimmung” gegarandeerd zijn. Ook is inmiddels een hoofdartiest vastgelegd en wel niemand minder als de zelfs tot in Ahoy Rotterdam met 8500 aanwezigen bekende topzanger Erwin. Wie kent zijn liedjes ‘n Griekse Nacht, ’t Reuzeraad, Elna en Veer zomers laangk niet en nog vele anderen? Iedereen toch. Overigens genoot Erwin voorheen ook al grote bekendheid als: “Erwin en het Merretkoer”, zeer bekend in Limburg en over de landsgrenzen.

Nadat Erwin besloot om als solozanger verder door te gaan bleek alras dat dit een “gouden greep” was want het is eigen onwaarschijnlijk dat, bij welke Limburgs festiviteit dat er georganiseerd plaats vindt, Erwin hier als topzanger geen deel van uit maakt. Ja toch. Mede ook door de grote vraag en wens door de senioren lag het voor de hand dat Erwin ook op 20 juni 2020 het 5e Lente Festijn Heksenberg/Pronsebroek zal komen opluisteren. De aanwezigheid van Erwin zal dan ook zeker gaan bijdragen aan wederom een geweldig muzikaal Lente Festijn Heksenberg/Pronsebroek. Overigens zal door de PR-afdeling, in het kader van de sociale cohesie voor senioren, geprobeerd worden om nog een topartiest naar Heksenberg. Gezien de intentie hiervoor zal dit zeker gaan lukken.

Foto’s en Logo Stichting wijkraad /Heksenberg/Pronebroek

Geef een reactie