Hoofdmenu

GROENE STER MAAKT ZICH OP VOOR SEIZOENSOPENING TEGEN OFC

Groene Ster maakt zich op voor de seizoensouverture in de Derde Divisie. Zondagmiddag gaat het los als de groen-witten debuteren op het vierde landelijke niveau van Nederland met een thuisduel op sportpark Pronsebroek tegen OFC uit Oostzaan.

Na een dikke maand voorbereiding zal er elke zondag gestreden moeten worden voor de punten in een nieuwe competitie met een kwalitatief verschil ten opzichte van de hoofdklasse. Sterkere opponenten, mooie accommodaties en 32 competitiewedstrijden zullen voor Groene Ster als een grote sportieve uitdaging gelden. Met OFC als tegenstander in de seizoensopener staat de equipe van Maurice Verbunt meteen voor een ware krachtproef. Afgelopen seizoen lukte het de Noord-Hollanders om via een derde plek in de eindstand via de nacompetitie mee te doen voor promotie naar de Tweede Divisie. Het eerste tweeluik met ASWH ging echter verloren voor de ploeg van hoofdtrainer Eric Heerings. OFC acteert voor het vierde seizoen in de Derde Divisie en zal, met achtereenvolgens een 10e, 6e en 3e plek, in het nieuwe seizoen zijn zinnen zetten op promotie naar de Tweede Divisie.

Groene Ster zal de sportieve uitdaging dit seizoen niet uit de weg gaan en in de seizoensouverture vol aan de bak moeten. Voortborduren op de laatste ongekende serie van negen competitiezeges op rij in het voorbije glorieuze seizoen met het kampioenschap en de bekerwinst zal voor Groene Ster het uitgangspunt moeten worden. De ploeg is klaargestoomd voor het echte werk en zal met de steun van de supporters tot veel in staat zijn. Wij hopen u dan ook komende zondag op een zonovergoten sportpark Pronsebroek te mogen begroeten voor de ouverture in de Derde Divisie. Groene Ster rekent op uw support!

Foto:©Parkstad Actueel