Het Limburgs Sinterklaasfeest in de Rodahal op 23 november

 

Op zaterdag 23 november krijgt Limburg zijn eigen Sinterklaasfeest in de Rodahal te Kerkrade. Cue4 Events en de Pietenbrigade slaan de handen ineen voor Het Limburgs Sinterklaasfeest, het eerste grote Sinterklaasfeest van Limburgse bodem. Naast de bekende zangeres en presentatrice Monique Smit wordt de show geproduceerd door talent uit de regio. Het feest is te beleven om 12:30 uur en de ticketverkoop start op 3 september.

Het Limburgs Sinterklaasfeest is een surprise voor jong en oud. De Pieten willen samen met de kinderen er alles aan doen om Sinterklaas op de meest feestelijke wijze te ontvangen. Muziekpiet heeft een ware talentenjacht bedacht, waarbij alleen de allerbeste artiesten gekozen worden om ook voor Sinterklaas te zingen. Natuurlijk mag het publiek meebeslissen én meedoen van uit de zaal.

Hoewel de Pietenjury het niet altijd ééns is en zeker zelfbenoemd juryvoorzitter Monseigneur Gouverneur altijd het hoogste woord wil hebben wordt alles op alles gezet om er een fantastisch feest van te maken. Uiteindelijk kunnen de pieten én het publiek zich voorbereiden op een absolute Sinterklaas hitparade waarbij groot fan van Sinterklaas Monique Smit natuurlijk niet mag ontbreken.

Ticketverkoop
Tickets vanaf €10.- zijn te verkrijgen via www.limburgssinterklaasfeest.nl.  De show start om 12:30 en de zaal is 45 minuten voor aanvang geopend.

Regionaal talent
Het Limburgs Sinterklaasfeest is een familiefeest met een Limburgs tintje. Wouter Ramakers, eigenaar van De Pietenbrigade: “Naast een topper als Monique Smit, organiseren we dit evenement volledig met talent uit de regio. Niet alleen presenteren we lokaal acteer-, zang- en danstalent, ook achter de schermen werken we met een mix van jonge en ervaren mensen die hun roots in Limburg hebben. Daar ben ik natuurlijk nog wel het meest trots op.”

 

Foto®Parkstad Actueel/Tom de Cock

Geef een reactie