Vandaag wachtte het 2e duel in de beker thuis tegen Eendracht uit Mook. Nadat er vorige week ongelukkig werd verloren bij Volharding waren de mannen van Cooky Voorn uit op revanche.

Om 14.30u begon op Sportpark A Gene Bek de wedstrijd, de wedstrijd verliep rustig en in de eerste helft waren er aan beide kanten weinig kansen te noteren. De grootste kans was voor Boy Raaijmakers die een prima voorzet van Youri Pietersma net niet wist te benutten. Hoewel Bekkerveld minder kansen creëerde dan vorige week, werd er ook niks weggegeven. De defensie stond als een huis.

In de 2e helft begon Bekkerveld fel en goed doorzetten van Jop Engelen zette Boy Raaijmaker vrij voor de keeper van Eendracht, Boy bleef koel en rondde beheerst af een 1-0 voorsprong voor Bekkerveld. Bekkerveld bleef de controle houden en er werden enkele prima combinaties op de mat gelegd. Na 65 minuten spelen kreeg Bekkerveld halverwege de helft van Eendracht een vrije trap. Jop Engelen bracht de bal perfect voor en de geheel vrijstaande Joep op de Kamp kopte de bal snoeihard binnen 2-0!!.

Het duel was beslist en hoewel Eendracht het wel probeerde kwam het niet gevaarlijk voor het doel van Rob Kerris. Na 90 floot de goede leidende leidsman af. Een prima overwinning van Bekkerveld waarin het duidelijk progressie liet zijn en het voerde de taken prima uit wat trainer Cooky Voorn had gevraagd.

Volgende week de laatste bekerwedstrijd thuis tegen 1eklasser Wittenhorst uit Horst. Bij winst plaatst Bekkerveld zich voor de volgende ronde van de beker.