Hoofdmenu

Domper voor Teveren en Senden: Germania verliest Lokalderby tegen Schafhausen

 

 

Na het sterke optreden van vorige week hoopten FC Germania Teveren en trainer coach Ger Senden de positieve lijn door te trekken tegen laagvlieger FC Union Schafhausen. Dat pakte echter anders uit in de lokale derby. Ook Teverens tweede thuisduel eindigde in een nederlaag 2:4.

FC Union Schafhausen vierde de eerste seizoenzege in de lokalderby euforisch. Bij Teveren daarentegen stonden de gezichten op donder en storm. 300 toeschouwers zagen hoe de gasten door een ongelukkig eigen doelpunt van Lukas Roosen op voorsprong kwamen: 0:1. Kerkradenaar Dion Gijzen bracht FC Germania Teveren na achttien minuten langszij: 1:1. Alexander Back bracht de thuisploeg twee minuten later aan de leiding: 2:1. Schafhausen toonde echter veerkracht: Max Beumers egaliseerde na 27 minuten de score: 2-2. Na de thee kon Germania Teveren geen potten meer breken. Door een benutte strafschop van Sebastian Kranz (63) en David Jennissen in blessuretijd ( 97) ging de winst verdiend naar FC Union Schafhausen. Door de tweede nederlaag zakte FC Germania Teveren naar plek 10 op de ranglijst.

Foto FC Germania Teveren« (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »