Hoofdmenu

Geslaagde eerste editie van ENDURANCE

 

 

Harry Driessen, Deliana Roelofs en Maurice Veltrop de organisatoren van Limburg eerste ENDURANCE event konden zondagavond tevreden de balans opmaken. Met meer dan 80 deelnemers en een tiental introducés was het evenement in en rond Wijnandsrade een groot succes. De feedback van deelnemers was dusdanig positief dat een tweede editie mogelijk al in het voorjaar  van 2020 waarschijnlijk is.

 

Bij het eerste Limburgse ENDURANCE Event in en rond kasteel Wijnandsrade leerden beginnende en gevorderde lopers hoe je je optimaal trainingen opbouwt, beantwoorden een fysiotherapeut, een arts en ervaren atleten vragen over blessurepreventie en vertelde een voedingscoach hoe je voeding en training op elkaar kunt afstemmen. informatieve presentaties die betrekking hadden op o.a. lopers houding en analyses, blessures aanpakken en verkomen, sportvoeding en psychologie tot de actievere basis trainingen die iedere hardloper wel bekend mee is (of moet zijn).

 

 

En als je wilde kon je ook nog de oude of nieuwe loopschoenen aantrekken om onder leiding van ervaren atleten deel te nemen aan een van de gezellige groepstrainingen in het natuurgebied rond kasteel Wijnandsrade. Een duurloop met een pittig heuveltje zette al meteen de toon. Aansluitend was er voor deelnemers een trailrondje in het prachtige natuurgebied rond kasteel ijnandsrade te bieden heeft. De pittige bootcamp en intervaltraining zorgde ervoor dat de hartslag omhoog ging en de calorieën er vanaf vlogen. De dag werd afgesloten met een blackroll foam roller sessie.

 

Foto’s®Parkstad Actueel/Lucho Carreno(Volgend nieuwsbericht) »