Hoofdmenu

Kakertse Boys 1 – SVN/BtB Consultancy 1

Wat vooraf op basis van het klasseverschil al verwacht werd, gebeurde ook vanmiddag in de Kakert. SVN heeft Kakertse Boys met 0-4 verslagen. De doelpunten kwamen op naam van Raúl Erkens (3x) en Mitchell Mertens. Door deze winst gaat SVN met zes punten uit twee duels alleen aan kop in poule 55 van het KNVB districtsbekertoernooi. De poulewinst kan SVN alleen in theorie nog afgepakt worden en dus mag het team van Dennis Voorts zich alvast opmaken voor de volgende ronde. Echter, voordat het zover is speelt SVN op zondag 15 september in de Voort de laatste poulewedstrijd. De tegenstander is dan onze buur én samenwerkingspartner R.K.S.V. Sylvia.

Het tweede elftal van SVN wist vandaag ook te winnen. Op het eigen sportpark werd RKVVL/Polaris 4 met 3-2 verslagen. SVN 2 kan de tweede bekerronde nog halen, maar gezien de stand in de poule is de kans daarop heel klein.

Tekst en foto´SVN/BtB Consultancy

voor meer foto’s klik op deze link.(Volgend nieuwsbericht) »