Hoofdmenu

RKVV Heksenberg viert 85-jarig

Vrijdag 27 september  feestavond met voetbalspel oud-spelers- ook reunie. Aanvang 19.00 uur

*Zaterdag 28 september huldiging 51 jubilarissen  – Aanvang 19.00 uur.

Dit jaar bestaat ‘’RKVV Heksenberg ’’ 85 jaar. Dit is op zich geen jubileumjaar, maar toch willen we dit graag vieren.
Wij, van de feestcommissie, willen een reünie organiseren met oud-spelers van Heksenberg. Deze reünie zal plaatsvinden op vrijdag 27 september 2019. De avond start met een mini-toernooi, 7 tegen 7, en aansluitend een feestavond om nog eens lekker oude herinneringen op te halen. Ben jij een oud-speler en wil jij ook lekker ballen laat het weten via een persoonlijk berichtje aan Roger Broeksmit, Roger Hansen of Willy Berends

Ook zal er een presentatie zijn vanuit het archief van RKVV Heksenberg 1934-2019! Oud -voetballer Paul Heuts verzorgt de muziek.  Leden, oud-leden en sympathisanten zijn welkom. Opletpunt is wel ; Jubilarissen zijn wel persoonlijk uitgenodigd.

Tip of opmerkingen kunnen nog worden doorgegeven via e mail rkvvheksenbergt@gmail.com

 

 (Volgend nieuwsbericht) »