Hoofdmenu

Bevrijdingsconcert door TOG Welten, Koninklijke Harmonie Heerlen en Comité 4 en 5 mei Heerlen

 

 

Op dinsdag 17 september vindt er ter gelegenheid van “75 jaar bevrijding van Heerlen” in de Rabozaal van Theater Heerlen een Bevrijdingsconcert plaats, georganiseerd door Comité 4 en 5 mei Heerlen. Voor dit concert worden Harmonie T.O.G. Welten en de Koninklijke Harmonie Heerlen (KHH) samengevoegd tot één groot orkest. Zo ontstaat een goed bezet symfonisch blaasorkest van bijna 100 man waarmee een uitdagend en aantrekkelijk repertoire ten gehore kan worden gebracht. Op het programma staan o.a. de Overture tot “La Forza del Destino” van Giuseppe Verdi, “Il Concerto”, het tweede klarinetconcert van Oscar Navarro met als solist Jules Baeten (winnaar van de Classic Young Masters Award 2018 te Rotterdam) en de 4e Symfonie “Sinfonie der Lieder” van Johan de Meij met medewerking van sopraan Fenna Ograjensek en het Mädchenchor am Aachener Dom. De dirigenten Jac. Sniekers (KHH) en Txemi Etxebarria (TOG) zullen beiden afwisselend de leiding nemen.

Datum:                17 september, 20:00 uur

Locatie:                Theater Heerlen

Tickets:                http://www.plt.nl    of aan de kassa van Parkstad Limburg Theaters.