Op zaterdagavond 21 september staat de Limburgse derby op het programma. EVV uit Echt komt op bezoek bij de medekoploper Groene Ster. In de eerste paar minuten is meteen zichtbaar dat beide ploegen er hard voor willen knokken. EVV begint wel sterk, dit is ook zichtbaar in de spelverdeling. Groene Ster heeft even de tijd nodig om in de wedstrijd te komen. Zo zijn er ook een aantal slordige momenten aan beide kanten, waardoor kansen gecreëerd worden. Helaas zijn deze kansen niet echt gevaarlijk en blijft de score op 0-0.

Ongeveer 10 minuten voor de rust wordt het iets doelgerichter, zo krijgt Groene Ster een grote mogelijkheid. Chefrino Eind dat heel sterk tussen twee verdedigers de bal krijgt en hem ook nog bij zich weet te houden, vervolgens schiet hij ook op doel, waar de keeper van EVV een goede redding maakt. In de rebound komt de bal voor de voeten van Unal, die hem voor het intikken heeft, maar net verkeerd uitkomt in zijn aannamen en vervolgens de bal ziet verdwijnen aan de verkeerde kant van de paal. Stand blijft 0-0. Niet veel later fluit de scheidsrechter dan ook voor de rust. Na de rust is zichtbaar dat EVV voor het resultaat wilt gaan, zo dwingen ze Groene Ster verder terug.

10 minuten in de tweede helft is het EVV dat op voorsprong komt, een corner dat bij de eerste paal wordt ingekopt. 0-1. Na het doelpunt moet Groene Ster reageren, dit doen ze dan ook. Eerst met heel veel aanvallen dat toch nog wordt tegengehouden, maar verder in de tweede helft komt Groene ster op gelijke hoogte. Chefrino Eind dat de bal met de borst speelt naar Van Kesteren, die hem geweldig in een hoek plaatst! 1-1. Groene Ster probeert ook door te zetten, maar dat lukt helaas niet. De stand blijft 1-1. Zo wordt de eerste Limburgse derby van de Derde Divisie met een gelijke stand afgesloten.