Vrijdag na de training bekeken we de wedstrijd van afgelopen week tegen Oedenrode terug. Er werden wat puntjes opgelicht die deze wedstrijd anders moesten. Vol goede moed gingen we op weg naar Maastricht, waar op dat moment onze dames 2 en veteranen al aan het spelen waren.

We begonnen sterk aan de wedstrijd, waren fel op de bal en er werd goed samen gespeeld. Hierdoor  waren wij in het eerste kwart zeker de dominerende ploeg. Het baltempo lag hoog en iedereen was hard aan het vechten voor een doelpuntje, helaas mocht die aan onze kant niet komen. Ook in het tweede kwart zette we onze drive door om een doelpunt te maken, maar merkte we al dat we iets vermoeider werden. Maastricht kwam nu al iets meer in hun spel en kregen een counter die er jammer genoeg wel in ging, 1-0.

Rust. In de rust werden de veld gesproeid dus hadden we even tijd om ons weer te herpakken, we stonden maar 1-0 achter dus alles kon nog gebeuren. Met een peptalk van Paul en goede moed starten we aan de tweede helft. We begonnen weer sterk, het samenspel was redelijk goed, maar op het moment dat we het moesten afmaken schoten we tekort. Door de snelle omschakeling van Maastricht konden zij een aantal keer uitbreken en scoren. Na de 3-0 lieten we onze kopje hangen en was de drive om te scoren weg. In het 4de kwart speelde het spel zich vooral in het midden van het veld af en ook nu had Maastricht weer een aantal uitbraken die tot doelpunten leidde. Eindstand 5-0.

Komende week gaan we hard trainen om zondag een mooie wedstrijd te spelen. We spelen thuis en zijn vastberaden de 3 punten in Heerlen te houden. Zien we jullie langs de lijn?