Na vorige week 3 punten gepakt te hebben, waren we vastberaden die vandaag weer mee naar huis te nemen. Ook deze week zat het weer helaas niet mee, waardoor we extra hard ons best moesten doen op het zandveld in Drunen.

We begonnen sterk aan het eerste kwart en kregen al snel een strafcorner. We waren erg fel en speelden goed samen, waardoor er mooie kansen ontstonden. Helaas werden deze kansen niet benut. Ook het tweede kwart speelden we fel en creëerden we opnieuw kansen die niet werden benut. Drunen kwam langzaam terug en zorgde ook voor kansen die niet resulteerde tot een doelpunt.

In de rust kregen we tips van Paul  Beurkens die ervoor moesten zorgen dat de bal eindelijk het doel in zou gaan. Het derde kwart verliep in het begin hetzelfde als de eerste helft. Ons spel was goed, maar we schoten tekort op moment dat we het moesten afmaken. Drunen maakte hier gebruik van en scoorde vanuit een strafcorner, 1-0. Hierdoor wisten we dat we extra ons best moesten doen om weer gelijk te komen. Dit gebeurde vervolgens ook. Door een mooi samenspel lukte het Lieneke Hundscheid  om de bal het doel in te krijgen, 1-1. Dit is ook de eindstand van de wedstrijd.

We zijn tevreden met deze uitslag, maar we weten wel dat we niet alles hebben laten zien wat we in huis hebben. Volgende week hebben we een nieuwe kans en spelen we om 12:45 thuis tegen HOCO. Dit belooft een leuke wedstrijd te worden waar we jullie support goed kunnen gebruiken!