Hoofdmenu

Schaesberg geeft voorsprong in de tweede helft volledig weg tegen Heer

Schaesberg leek op rozen te zitten tegen Heer, toen het met de rust 2-0 voor stond. Het speelde de eerste helft net als vorige week bij vlagen erg goed voetbal. In tegenstelling tot vorige week, wist het zichzelf nu ook te belonen met twee doelpunten van Imad Haddadi.

Eerst schoot hij een aanval over meerdere schijven op schitterende wijze in de bovenhoek en vlak voor rust benutte hij een strafschop.
De tweede helft gaan we met veel vertrouwen tegemoet, afgaande op de eerste helft. Echter binnen een paar minuten valt een afgeslagen hoekschop op de rand van 16 meter, de bal wordt met een volley erin geschoten. Heer laat zien dat ze zich niet zomaar verloren geeft en gaat dan hard door. Een aantal minuten na de aansluitingstreffer valt de 2-2. De organisatie is dan helemaal weg en paar minuten later, glijden we zelf een lage voorzet in eigen goal, 2-3. Binnen 7 minuten geven we de wedstrijd volledig uit handen, terwijl we de eerste helft domineerde.

Het wordt uiteindelijk zelfs 2-5, de ploeg is te aangeslagen om zich nog terug te vechten in de wedstrijd. Een overwinning is hard nodig om weer vertrouwen te tanken. Ronald Geuskens was overigens al naar 20 minuten zwaar geblesseerd uitgevallen. Na de wedstrijd kregen we het bericht, dat hij een klaplong heeft en een rib gebroken. We wensen hem een voorspoedig herstel toe.
Volgende week gaan onze mannen spelen tegen v.v. Scharn te Maastricht.

Foto’s:©Parkstad Actueel, meer foto’s klik hier.« (Vorig nieuwsbericht)
(Volgend nieuwsbericht) »