Hoofdmenu

Gezellig Oktoberfest in gemeenschapshuis Heksenberg   

                              Muzikale invulling Tiroler Ohne Berge en Gerardo & Maria

Zaterdag 19 oktober zal gemeenschapshuis Heksenberg vanaf 20.00 uur het middelpunt zijn van wederom een meer als gezellig Oktoberfest. Dus geïnteresseerden houdt hier alvast rekening mee en noteer datum alvast in mobiele telefoon, of op papieren agenda en kalender. Wellicht nog beter om zich te voorzien van een entreekaart. Voor de entreeprijs van slechts 5 euro pp hoeft niemand het te laten. Het Heksenbergse Oktoberfest is niet grootschalig, zoals elders wellicht. Maar daar staat met recht de aanduiding aangegeven: super gezellig. Daar gaat het toch om. Het avondvullende muziekprogramma wordt dit jaar verzorgd door de bekende muzikale groep TIROLER OHNE BERGE (roots in deze directe regio). Om 23.00 uur is er dan nog een speciaal optreden van Gerardo & Maria. Toegangskaarten zijn verkrijgbaar bij Tabak en Gemak Heksenberg en Primera Heerlerheide.(Volgend nieuwsbericht) »