Wat doet geluid met mensen? Is het nog wel ergens echt stil? Om hier bewust van te worden, organiseert de gemeente Heerlen een wandeling op in het groevegebied Heksenberg

  • Wanneer: zondag 27 oktober 2019
  • Tijdstip: Van 10:30 tot 13.30 uur
  • Waar: Parkeerplaats vml. v.v. Heksenberg Kamperheideweg gps: 919247,5 5.978702

 

We starten stipt om 10.30 uur. De wandeling duurt tot ongeveer 13.30 uur. Onder begeleiding van (natuur)gidsen wordt een route van ongeveer 8 kilometer gewandeld.  U kunt de stilte of juist de afwezigheid ervan bewust beleven. Gidsen zullen op interessante plekken een toelichting geven en kunt u vragen stellen.

Voor wie geschikt?

De wandeling is geschikt voor mensen met een normale gezondheid. De wandelsnelheid ligt niet hoog maar het is niet geschikt voor mensen in een rolstoel en voor kinderwagens. Honden zijn welkom mits aangelijnd en onder controle.

Aanmelding t/m 22 oktober

De wandeling gaat onder alle omstandigheden door. Zorgt u voor stevige schoenen en passende kleding voor de wandeling en het jaargetijde. De gemeente zorgt voor een drankje tijdens een pauzemoment. Daarom is het gewenst dat u zich opgeeft voor de wandeling, uiterlijk dinsdag 22 oktober via k.coenen@heerlen.nl of telefonisch via het nummer 14045.

Foto Gemeente Heerlen

 

Geef een reactie