Hoofdmenu

Dé danssensatie uit de Kaukasus

 

The Royal national ballet compagny ‘Magic of Georgia’ brengt in Maastricht spektakel show van de bovenste plank

 

Georgische folklore en klassieke dans, die moeiteloos met zwaardgevechten en acrobatiek worden gecombineerd. Vrouwen die ogenschijnlijk over het podium zweven en stoere en robuuste mannen, die met acrobatische sprongen hun grote atletische kunnen tonen. Maar ook in de talloze kleurrijke kostuums komen alle traditionele stijlen uit de Kaukasus en het roemruchte verleden van het trotse Georgië met haar vermaarde Koningen en Koninginnen weer tot leven.

De spektakelshow met 32 dansers en authentieke Georgische muziek kun je zondag 10 november beleven in Theater aan het Vrijthof in Maastricht. Aanvang is 20.00.

 

 

 

 

 

 

 

 

Meer informatie en tickets via: www.theateraanhetvrijthof.nl

 « (Vorig nieuwsbericht)