De vierde wedstrijd van het seizoen bracht Rood Groen naar Gronsveld waar SCG de tegenstander was. SCG begon beter aan de wedstrijd en in de 13e minuut was een aanvaller de verdedigers van Rood Groen te snel af wat resulteerde in een strafschop.

De strafschop werd feilloos benut en Rood Groen kon in de achtervolging. Dit resulteerde in een sterker Rood Groen. Door twee aanvallen over de vleugels werd door achtereenvolgens Kevin en Brian Savelberg de achterstand omgebogen in een 1-2 voorsprong. Er was toen een goed half uur gespeeld. Toen Rood Groen even later  een corner van Gronsveld niet goed weggewerkt kreeg werd, in twee instanties, de gelijkmaker gemaakt. Gelukkig herstelde Rood Groen zich snel van deze tegenslag en in de 40ste minuut maakte Kyan Jacobi de 2-3. Met deze stand werd ook gerust. In de tweede helft leek het alsof Rood Groen wat inzakte en op de counter ging spelen.

Echter de countermogelijkheden werden niet benut en in de 63ste minuut werd de Rood Groen verdediging in de omschakeling uitgespeeld en maakte SCG de 3-3. De vraag was nu of er nog een winnaar zou komen. Het niveau van het spel werd, mede door de straffe wind, niet beter en lange ballen over en weer bepaalden het spelbeeld. Vlak voor het einde kon Kyan Jacob, door een verkeerd geraakte bal van een SCG verdediger, alleen doorgaan richting keeper.

Hij werd echter net voor of net in de 16 meter neergelegd. De scheidsrechter legde de bal buiten de 16 meter en de daarop volgende vrije trap ketste af op de muur.

Direct daarna blies de scheidsrechter af. Op zich kon iedereen wel leven met het gelijkspel, waarbij Rood Groen zich het meest mocht aanrekenen dat zij in de 2e helft de wedstrijd niet definitief, in hun voordeel,  hadden beslist. Volgende week komt Keer naar Lemiers en ook dat zal een wedstrijd worden waarbij op voorhand geen winnaar aan te wijzen is.