Op de eerste zondag van november mochten we uit op bezoek bij UOW ’02. De tegenstander speelt vaak vrij aanvallend maar leek zich vandaag aan te passen en vooral op de counter te willen loeren. Dat resulteerde ook in een paar mogelijkheden in de eerste helft, waarbij 1 enorme kans van binnen de 5 werd gemist.

Zelf kregen we ook enkele mogelijkheden. Zo werd een poging van Jeroen Klinkenberg geblokt en schoot Luc Loozen met links via de buitenkant van de paal naast. Na de pauze was het spelbeeld meer in ons voordeel. Na een minuut of tien moest de scheids een tweede gele kaart trekken voor een UOW speler maar toen hij zag dat de speler al een prent op had staan, bedacht hij zich. We bleven ervoor gaan en wisten enkele voorzetten te produceren maar konden niet aan het einde van de aanval komen om deze af te maken.

Vlak voor tijd gebeurde er nog vanalles. Zo werd twee keer hands gemaakt door UOW in de zestien, maar de scheids wilde van niks weten en kwam vooral bij de eerste zuivere handsbal met een onmogelijk excuus. Een ultieme poging van Ron Starmans werd aangeraakt door een verdediger maar vervolgens door de doelman fantastisch gered.

Zo bleef het helaas bij 0-0 door pech voor het doel, bedenkelijke arbitrale keuzes, maar zeker ook door onze uitstekende verdediging die de gevaarlijke counters van UOW onschadelijk wisten te maken. Volgende week de laatste wedstrijd van periode 1, uit tegen RKHBS.