Na een goede trainingsweek mochten we vandaag weer op ons eigen veld aantreden tegen Scoop Dames 1.

Wetende dat scoop onderaan in de competitie staat en met het motto ‘verliezen is geen optie’ in ons hoofd, begonnen we aan deze wedstrijd.

We begonnen met een goede druk op hun verdediging waardoor wij al snel een strafcorner forceerde. Laura speelde een harde flats op de paal waar Kaja hem in het dak tipte: 1-0!!

Helaas maakte we snel daarna een foutje waardoor de spits van Scoop kon uitbreken, Fabiënne voorbij speelde en de 1-1 maakte.

We zetten een tandje bij en creëerden kansen. Na een mooie aanval over de rechterkant, waarbij Kaja over de achterlijn liep en de bal voorgaf aan Fleur, waarna Fleur de bal hard het doel in wist te krijgen stonden we weer 2-1 voor!!

Na nog een mooie aanval over rechts wist Roëlle de bal voor het doel te krijgen waardoor Lisa de bal het doel in wist te tikken! Met deze 3-1 voorsprong gingen we de rust in. De tweede helft hebben zowel wij als Scoop nog een aantal kansen en strafcorners gehad. Helaas is het ons niet gelukt om nog een doelpunt te maken.

We staan nu met 14 punten op een 5e plaats.

Volgende week spelen wij tegen een directe concurrent, Son dames 1 in Son en Breugel. We weten al dat dit een moeilijke en zware wedstrijd zal worden, maar daarom zullen we niet minder hard ons best doen!!