Op 3-11-19 reisden de mannen uit Meezenbroek naar het Heuvelland, deze middag stond de wedstrijd tegen Partij op het programma. Gezien de stand op de ranglijst zou men verwachten dat het een makkelijke wedstrijd zou worden voor KCC’13.

Vooral in de beginfase van de wedstrijd kreeg KCC’13 de betere kansen maar de bal wilde het doel van Partij niet in. De eerste helft had KCC’13 een licht overwicht maar het ging allemaal maar moeizaam deze middag. Met een 0-0 ruststand gingen beide ploegen de rust in. De tweede helft was het Partij die profiteerden van de fouten van de mannen uit Meezenbroek. Zo kwam Partij op een voorsprong in de 49e minuut door de slordigheden van KCC’13.

De stand van 1-0 stond op het scorebord. Niet veel later, in de 58e minuut werd slordig balverlies geleden en door zeer matig te verdedigen en een inschattingsfout door de keeper van KCC’13 werd de stand op 2-0 gebracht. De mannen van Partij vierden het feestje en KCC’13 was van slag. Toch probeerde KCC’13 veerkracht te tonen maar keer op keer werden de verkeerde keuzes gemaakt en werd er continu slordig balverlies geleden. In de 90e minuut werd er nog een penalty toegekend aan de thuisploeg en werd de stand op 3-0 gezet. “Een offday!” noemde trainer Henk Stawenga het: “We zakken vandaag door de ondergrens.

Wat er fout kon gaan, ging vandaag ook fout. Dit heeft de ploeg vooral aan zichzelf te wijten. Partij heeft er optimaal van geprofiteerd. We gaan dit dinsdag analyseren en dan gaan we ons voorbereiden op de volgende wedstrijd thuis tegen IBC’03.”

Tekst KCC’13 en Foto’s Amenda Lopatka en Peter Treep .