Hoofdmenu

Ben je ook al aangehaakt?

 

Geweldig om te zien hoe véél mensen aanhaken en zich inzetten voor een ander door samen een geweldige kerstboom te maken. De opkomst is overweldigend! Uit verschillende hoeken van Nederland, maar zelfs van ver buiten onze landsgrenzen hebben wij al granny’s ontvangen. Inmiddels hebben we met z’n allen al meer dan duizend gehaakte lapjes gemaakt!

Het frame van de grote kerstboom is inmiddels klaar. Dit is vakkundig gemaakt door Relim (sociale werkplaats in Heerlen) en gesponsord door de gemeente Simpelveld. Dames zijn al vlijtig bezig met het verwerken van de granny’s om er een geweldige boom van te maken. Het wordt een pronkstuk en er komt zelfs een tweede, iets kleinere versie mede dankzij een grote gift van IBA (bewoners maken Parkstad). We zitten dus niet stil met z’n allen.

Door jullie enthousiasme om samen met elkaar én voor elkaar te maken, gaan we nu verder met ” fff” dekens en muffs: friemel, freutel en frutsel dekens en muffs voor onze medemensen die getroffen zijn door Alzheimer.

Ben je benieuwd? Wil je mee of aanhaken? Vandaag 7 november van 09.30 uur tot 11.30 uur in de Rode Beuk in Simpelveld, haken, breien, borduren en naaien we verder aan het project.  Kom je ook?

Foto Gemeente Simpelveld