Hoofdmenu

DEBUUT KSV HELIOS SIMPELVELD IN NIEUWE LANDESLIGA

 

 

Voor de gewichtheffers van KSV Helios Simpelveld start zaterdag de competitie in de nieuwe Landesliga. In de Strolenberg Krachtsporthal in Simpelveld neemt het Helios team het op tegen SV Westerholt. Aanvang is 17.00. 

Na vorig seizoen kampioen te zijn geworden in de Oberliga start KSV Helios dit seizoen een klasse hoger, in de Landesliga, een nieuwe klasse tussen Oberliga en Regionalliga. In de eerste wedstrijd stuit Helios op een oude bekende. Westerholt finishte afgelopen seizoen in de Oberliga als tweede achter kampioen KSV Helios. De afgelopen jaren was het krachtsverschil tussen beide teams steeds klein, dus het belooft zaterdag een spannende wedstrijd te worden.

Trainer-coach Ralph Aretz van Helios heeft de beschikking over de volgende atleten: Bente Brauwers. Nina Steinschuld, Veerle van der Meulen, Erwin Rasing, Dani Steinschuld, Tristan Delang en Bas Goorden. Entree: vrije gave!

ArchiefFoto®Parkstad Actueel/Lucho Carreno