Het team van Abdissenbosch was na blessureleed deze week redelijk compleet op twee man na. In de 9e minuut werd de stand 1-0 voor FC RIA. SV Abdissenbosch gaf veel te veel ruimte weg waardoor de afvallende bal makkelijk kon worden gewonnen door de tegenstander. In de 19e minuut werd de stand 2-0 door een keepersfout van de doelman van Abdissenbosch.

In de 25e minuut werd er een overtreding gemaakt door de doelman van RIA op een speler van Abdissenbosch. Het gevolg van deze actie leverde een penalty op voor Abdissenbosch. Deze werd genomen door Dustin Krijnen en netjes binnen geschoten. De stand werd 2-1. In de 28e minuut werd de stand 3-1 voor RIA. In de 40e minuut werd er weer gescoord door de thuisspelende club. De stand werd 4-1. In de 44e minuut kwam er eindelijk een nieuwe kans voor Abdissenbosch. Dustin Krijnen maakte net voor rust de 4-2 na een assist van Luc van den Hörk.

In de rust werd er twee keer gewisseld en werd de formatie aangepast. In de 55e minuut werd de stand 4-3 na een doelpunt van Lars Ricksen. Er werd na dit moment eindelijk gevoetbald door Abdissenbosch. Hierna kwam nog een aanvallende wissel. Door de grote ruimtes die hierdoor ontstonden werd er nog twee keer gescoord door RIA. Hiermee kwam de eindstand op 6-3.