Nadat afgelopen week de eerste meiden weer in een thermolegging hebben getraind en Ton weer terug is van India, mochten we vandaag afreizen (helemaal via Venlo) naar Son. Door werk en ziekte waren we vandaag maar met 13 man. Hierdoor wisten we dat we vandaag extra hard moesten vechten tegen de nummer drie op de ranglijst. Nadat we zonder kleerscheuren van de parkeerplaats zijn afgekomen, gingen we onder het motto “geen strafcorners tegen” richting het noorden.

Nadat we van Ton allemaal een geluksolifantje hadden gekregen, begonnen we sterk aan de wedstrijd. We hielden rust aan de bal en hadden mooie combinaties. Dit resulteerde uiteindelijk in een mooi doelpunt. Na een combinatie van Indy en Lieneke, kreeg Roëlle de bal voor het doel en flatste die hard erin, 0-1. In het tweede kwart wist Son toch een strafcorner te bemachtigen en scoorde hieruit de 1-1. Vlak na het tegendoelpunt kregen wij weer een mooie kans die werd afgemaakt door Lisa, 1-2. Met deze stand gingen we de rust in.

Ons mooie samenspel zetten we voort in het derde kwart. Uiteindelijk werd Son steeds gevaarlijker en gingen ze steeds opzoek naar een strafcorner. Ondanks ons motto wist Son zeker 7 strafcorners te bemachtigen waaruit ze er 1 wisten te scoren. Door geweldig keeperswerk van Fabiënne bleef de stand op 2-2.

Volgende week hebben we weer uitwedstrijd en mogen we afreizen naar een hele oude bekende, Horst dames 1. We gaan komende week weer hard trainen om 3 punten mee te nemen naar Heerlen.