Op 10-11-2019 stond de wedstrijd KCC’13 tegen IBC’03 op het programma. Zou KCC’13 zich kunnen revancheren na de dure onnodige nederlaag van afgelopen week tegen vv Partij? Scheidsrechter Keulers gaf klokslag 14:30 uur het startsignaal voor de wedstrijd. KCC’13 vloog uit de startblokken en duwde IBC’03 terug op eigen helft. De mannen uit Meezenbroek waren gretig en wilde maar één ding en dat was opzoek naar de openingstreffer. IBC bleef overeind in de beginfase en hield de ruimtes klein waardoor KCC’13 moest blijven zoeken naar een opening.
In de 17de minuut werd die opening gevonden, Dennis Verdonkschot ging diep over rechts en gaf de bal perfect voor op de meegelopen Ricardo Verbeucken, deze schoof op zijn beurt de bal in het doel van IBC’03 en de stand was 1-0 in het voordeel van KCC’13.

KCC’13 wilde meer, keer op keer drukten de mannen uit Meezenbroek IBC’03 terug op eigen helft. Waardoor het in de 20 ste minuut weer raak was. Levi Mingelers legde de bal perfect op het hoofd van Wouter Mannens en deze knikte de bal achter de doelman van IBC’03. Stand; 2-0 voor de thuisploeg. KCC’13 wilde meer en IBC kon hier geen vuist maken tegen dit sterk KCC’13.
In de 27e minuut was het Rodney Lopatka die profiteerde van een terugkomende bal van een speler van IBC’03, Lopatka bedacht zich niet, haalde meteen uit en de bal verdween in de bovenhoek van het doel. De stand 3-0 stond op het scorebord voor KCC’13. De paars/witte bleven gretig en de aanval zoeken. De goed spelende Mike van Kerkhof maakte een uitstekende loopactie, de alerte Achmed Elmouden gaf de bal op het juiste moment en Van Kerkhof liet zich dit buitenkansje niet afnemen en scoorde de 4-0.  Met deze riante voorsprong voor KCC’13 gingen beiden ploegen de kleedkamer opzoeken.

De tweede helft waren er wat wijzigingen aangebracht binnen het team van KCC’13. Lopatka en Van Kerkhof bleven achter in de kleedkamer en Daniel Feenstra en Ali Ibrahim kwamen binnen de lijnen. Er veranderende niks in het spelbeeld, het was KCC’13 die het initiatief weer nam en IBC’03 weer op eigen helft terug duwde. Al snel was het weer raak voor en kon de stand op 5-0 worden gezet in de 46e minuut. Het was weer Achmed Elmouden die voor de zoveelste assist zorgde. Dennis Verdonkschot werd één op één voor de keeper gezet, Verdonkschot op zijn beurt faalde niet en schoot de bal achter de keeper. Ook werd Bjorn Bemelen binnen de lijnen gebracht en de uitstekend spelende Dennis Verdonkschot kreeg rust. Toen ging de teller al snel omhoog en IBC’03 was het helemaal kwijt. KCC’13 bleef zoeken naar de vrije man en die vonden ze constant. Keer op keer werd en bleef KCC’13 gevaarlijk. Het was Verbeucken in de 57e minuut die de stand op 6-0 wist te zetten. Kort erna was het weer Verbeucken die in stelling werd gebracht door Daniel Feenstra en Verbeucken verzuimde nu ook niet en bracht de stand op 7-0. Kcc bleef doorgaan en gaf het publiek waar voor ze waren gekomen en dat waren doelpunten. In de 66e minuut was het invaller Ali Ibrahim die vrij voor de keeper werd gezet door Achmed Elmouden, Ibrahim schoot de bal beheerst binnen en de teller stond op 8-0, een riante voorsprong voor KCC’13. Wie dacht dat KCC’13 gas terug zou geven kwam bedrogen uit, de mannen uit Meezenbroek bleven opzoek naar doelpunten. Ibrahim zette nu op zijn beurt Verbeucken vrij voor de keeper en de ‘goaltjes-dief’ van KCC’13 scoorde weer en de stand was maar liefs 9-0 in het voordeel van KCC’13.

In de 83e minuut kreeg KCC’13 nog een tegendoelpunt, door wat laconiek te zijn schoot de aanvaller van IBC’03 van afstand de bal binnen. Doelman Nigel Otten was verslagen. Dit was dan ook de eindstand en KCC’13 pakte verdiend de 3 punten deze middag.

Trainer Henk Stawenga was natuurlijk blij met de 3 punten en de goals;
“Na afgelopen zondag had ik de groep aangegeven dat ze vandaag voor de supporters en club uit een ander vaatje moesten tappen en voor de volle winst moesten gaan en een andere wedstrijd moesten voorschotelen dan afgelopen zondag. Ik moet zeggen dat ze het goed hebben opgepakt. Dinsdag hebben we met de groep samen gezeten en de neuzen dezelfde kant opgezet en dat zie je vandaag terug. De gun-factor is er onder elkaar, het teambelang staat bovenaan en dat hebben ze vandaag laten zien. Ik vind wel dat we het nog beter hadden kunnen uitspelen en dat heb ik ook in de rust aangegeven. Het tegendoelpunt was zonde en ook niet nodig. Maar goed, dat zijn punten waar we nog als groep aan moeten werken. We haken weer aan met de bovenste ploegen en dat is prima. We gaan lekker trainen deze week en de zondag geef ik ze vrijaf, kunnen ze wat leuks gaan doen met hun dames.

De volgende wedstrijd zal zondag 24 november zijn thuis tegen SSA Haanrade/SVA 1.”