Hoofdmenu

Emmaparkloop 7 december

In aanloop naar de 32e Parelloop, op zondag 15 maart 2020, worden ook dit jaar weer drie voorbereidingswedstrijden in de Brunssumse parken georganiseerd. Bij deelname aan alle drie de wedstrijden doet men automatisch mee aan het EMMA Safety Footwear Parklopen-klassement.

De volgende wedstrijden maken hiervan deel uit:

de Emmaparkloop op zaterdag 7 december 2019
de Schuttersparkloop op zaterdag 11 januari 2020
de Vijverparkloop op zaterdag 29 februari 2020.
De parklopen, die plaatsvinden in de mooie parken van Brunssum, hebben het karakter van een trimloop en worden ingezet als voorbereidingswedstrijd op de Parelloop. Er staan dan ook veel beginnende hardlopers aan de start. Maar ook de recreant, die wil genieten van de mooie natuur, of de wedstrijdloper die de vorm wil testen, zijn van harte welkom. Er staan ook scholierenlopen op het programma. Om deelname van kinderen onder 16 jaar te stimuleren mogen zij gratis deelnemen.

Inschrijven kan via:
http://www.parelloop.nl/component/rsform/form/4

Archieffoto®Parkstad Actueel/Tom de Cock(Volgend nieuwsbericht) »